Valamire készülünk! Lessen be a kulisszák mögé

Végre bemutathatjuk, mire készül anyacégünk a MANUPACKAGING FORUM projekt keretein belül!

A Manupackaging Deutschland GmbH a siló- és stretchfóliák, bálázózsinegek, bálahálók, perforált fóliák, spárgafóliák és nem szőtt anyagok gyűjtésével és újrahasznosításával  2021-ben is jelentősen hozzájárult a klímavédelemhez.

Az összegyűjtött és újrahasznosított anyagmennyiséggel összesen 35 610 tonna üvegházhatású gáz kibocsátását sikerült megakadályozni. Ez megfelel annak az üvegházhatású gázkibocsátásnak, amelyet Európában évente 2 566 495 fa köt meg

A tervezési folyamat befejeződött, most pedig kezdődik az új, 530 négyzetméteres hibrid bemutatóterem építése a schkopaui telephelyen, ahol 2023-tól ügyfeleink a fóliaalkalmazások széles skáláját tesztelhetik élőben a raklapozott áruikon, a legmodernebb technológia segítségével.

A maximális áruvédelem, a tökéletes rakománybiztosítás és a fenntartható csomagolási megoldások olyan témák, amelyek világszerte érdeklik ügyfeleinket.

A MANUPACKAGING FORUM teret és helyet kínál majd az embereknek, a gépeknek és a termékeknek, egy olyan innovatív infrastruktúrával, amely megkönnyíti az interakciót. A képzések a helyszínen, élőben, illetve digitálisan a világ bármely pontjáról elérhetők lesznek.

A kutatás-fejlesztésben, a termékmenedzsmentben és az értékesítésben élen járó szakértőink fontos ismereteket osztanak meg itt az ügyfelekkel, a kereskedőkkel és a partnerekkel.

Helyben, országosan, és nemzetközi szinten is jelen vagyunk. Mindig szem előtt tartva a küldetésünket – természetes szenvedélyünket a környezetvédelem iránt.

Manupackaging elkötelezett…

Manupackaging Magyarországnál mi magunk is a körforgásos gazdaság elkötelezett támogatói vagyunk: saját gyártású, újrahasznosított alapanyagból készülő és újrahasznosítható csomagolóanyagainkkal, valamint saját fejlesztésű, biológiailag lebomló fóliáinkkal is arra törekszünk, hogy ennek megvalósulása mielőbb megtörténhessen.

Amennyiben az Ön cége is a stretch-fóliázást alkalmazza, és elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat  Arató Gábort a +36 30 682 60 50-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek