Manupackaging Magyarországon

A Manupackaging Magyarország azoknak a kis- és nagyvállalatoknak nyújt komplex csomagolástechnikai szolgáltatásokat, amelyek csökkenteni szeretnék csomagolási költségeiket, optimalizálni szeretnék a csomagolási folyamatot.

Szolgáltatásunk három alappillére
csomagolási anyagfelhasználás csökkentése, a kapacitás növelése, ezáltal a teljes csomagolási költség csökkentése.

Partnereink egyedi elképzelései, elvárásai alapján dolgozzuk ki a számukra legmegfelelőbb fejlesztési- és csomagolóanyag felhasználási konstrukciót, amely a csomagolóanyag – csomagológép – gépbeállítás optimális egységéből áll. Csomagolástechnológusaink eredmény orientáltsága, valamint a kivételesen magas megbízhatóságú, prémium Manuli Stretch termékek biztosítják számunkra, hogy partnereink mindig elégedettek legyenek az elért eredménnyel.

Fő szolgáltatási területeink

  • stretch-fóliázás
  • zsugorfóliázás
  • pántolás, dobozzárás, ragasztás
  • párnázás
  • térkitöltés

A cégcsoportról

A cégcsoportról Cégünk a Manupackaging korábban Manuli Stretch csoport tagja, amely 1970 óta foglalkozik a 100%-ban visszaforgatható lineáris kissűrűségű polietilén (LLDPE) ipari feldolgozásával. 1976-ban a Manuli Stretch volt az első vállalat, amely Európában stretch-fólia gyártásba kezdett, ma a világ vezető gyártói közé tartozik mind termelékenység, termékminőség és kereskedelmi oldalról.

Manuli a világban

A Manupackaging termékekről A Manupackaging ma a világ legnagyobb stretch-fólia gyártója. Éves kapacitásunk 230.000 tonna, melyet a világ minden részére értékesítünk. Németországban, Schkopauban helyezkedik el az a gyártóbázis, mely a magyar vállalatot is kiszolgálja, ez egyébként a világ legmodernebb stretch-fóliagyára. További gyáraink vannak Brazíliában és Argentínában. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és gyártó gépeinket, ennek köszönhetően tudunk stabil és jó minőséget produkálni. A termékfejlesztések során nemcsak a gyártógépek hatékonyságának növelésére koncentrálunk, hanem arra is, hogy partnereink, a fólia felhasználói mind költség, mind felhasználás oldaláról minél hatékonyabban tudják termékeinket csomagolásra használni. A gyárak mind ISO 9002-es és ISO 14001-es minőségbiztosítási rendszerrel rendelkeznek, további garanciát nyújtva ügyfeleink részére.

Elköteleződés

Fontosnak tartjuk, hogy vállalati szinten is bizonyítsuk elköteleződésünket a környezetvédelem mellett, és közösen dolgozzunk az ökoszisztéma egyensúlyának megtartásáért.

Csomagolóanyagok

Mindig figyelembe vesszük a fejlesztéseknél és a gyártásnál a környezeti szempontokat, csomagolási megoldásainkkal pedig a képződő hulladék csökkentését vállaljuk.

Partnerek

Partnereink azon túl, hogy a csomagolási költségeiket racionalizálják, együttműködésünk révén aktívan is részt vesznek a hulladéktermelés csökkentésében.

Manupackaging és környezet

Kutatás és Fejlesztési tevékenységünk során arra törekszünk, hogy partnereink a csomagolás elsődleges feladatait, a becsomagolt termék védelmét és értékének növelését maximálisan ellátva, de mégis a lehető legkevesebb csomagolóanyag felhasználásával csomagolják termékeiket, ezzel is csökkentve környezetünk terhelését.

Környezetünk védelme érdekében kiemelten fontosnak tartjuk a biológiai úton lebomló csomagolóanyagok népszerűsítését. Az ilyen alapanyagokból készített műanyag csomagolóanyagaink napfény hatására 6 hónap alatt lebomlanak, így nem terhelik, nem szennyezik környezetünket.

A magas minőségű alapanyagoknak és gyártási eljárásnak köszönhetően stretch-fólia termékeink mechanikai tulajdonságai és nyújthatósága egyedülálló. Ezért a Manuli Stretch fóliákkal Ön jelentős összegeket takaríthat meg az egy termékre jutó csomagolási költségében! A felhasználás minden területén igazolódott már, hogy a Manuli Stretch fóliákkal kisebb fólia-felhasználás mellett is jobb stabilitást és alacsonyabb fajlagos csomagolási költséget érünk el, mint más stretch-fóliákkal.

kapcsolat