Térkitöltés, párnázás SealedAirrel

A termékvédelemről talán nem is kell sokat beszélni, hiszen az első pár baleset után mindenki rájön, szükség van arra, hogy a dobozokban kitöltsük a felesleges teret, kipárnázzuk a terméket.

Bár a cégek rendszerint ár-érzékenyek ebben a tekintetben, sok más szempont is van, ami első pillantásra nem tűnik fontosnak.

Nézzük, mik ezek:

1. Termékvédelem

Tökéletes védelmet biztosít, azonban az apró térkitöltő anyagokhoz képest nem mozdul el, és nem is ömlik a vásárlóra egy halom szemét, aminek igen hálás lesz a vevő.

2. Költséghatékonyság

Témánál is vagyunk. Mivel levegővel töltik ezeket a párnákat, ezért nulla, azaz nulla többlétköltségre kell számítani a szállításnál. Ezen felül, csak akkor kell felfújni, amikor már használni is szeretnénk, így nem foglalnak helyet, és nem jelentenek többlet raktározási költséget. A párnák több méretben állnak rendelkezésre, ráadásul a levegő mennyiségét is lehet változtatni, így könnyedén lehet igény szerintire szabni a térkitöltő anyagot.

3. Sokoldalúság

Különböző megoldások léteznek kis és nagy kapacitásra egyaránt, így tényleg egy mindenki számára elérhető megoldás.

4. Könnyű használat

A párnácskák között perforálva van az anyag, így egyszerűen lehet adagolni. Ráadásul hulladék sem képződik, nem ragad hozzá semmihez (a plosztirol anyagoknál ez nem mondható el)

5. Környezetbarát jelleg

Sok esetben már önmagában az anyag is újrahasznosítható, azonban vannak olyan megoldások is, amelyek visszaforgathatók.

6. Exkluzív megjelenés

Az utolsó, de talán az egyik legfontosabb szempont, hogy a vevőnk számára a térkitöltő anyag is információt hordoz. Ha újságpapírral teli doboz érkezik a vásárlóhoz, az a vállalatról alkotott képét befolyásolja. Persze, a vásárlók is ár-érzékenyek, azonban ezek a megoldások nem sokkal költségesebbek, ráadásul nagyobb mennyiségnél nem is lehet másképpen megoldani.

Ha letisztult képet szeretnénk mutatni a cégünkről, azt minden területen követni kell. A vásárlói elégedettség, komfort-érzet visszatérést fog eredményezni!

Kapcsolódó témák

Térkitöltés papírral

Térkitöltés fóliával – felfújható megoldások

Felfüggesztő-, megtartó csomagolás

#térkitöltés #csomagolástechnika #párnázás #sealedair

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek