Mikor válasszunk stretch-fóliázó robotot?

Ennek eredményeként bárhol tudunk vele csomagolni kötöttégek nélkül. Nincs más dolgunk mint odakormányozni az önjáró robotot a csomagolásra váró rakathoz, legyen az bárhol az üzemünkben!Miben más még a Sfera stretch-fóliázó robot?

Rendkívül fejlett technológiájának köszönhetően a csomagolni kívánt rakatot önállóan járja körbe, függetlenül a rakomány alapterületétől. Ezáltal munkaerőt spórolhat meg, hiszen a stretch-fóliázás közben nincs szükség kezelő beavatkozására.

A Sfera stretch-fóliázó robot szabadságot adEgy töltéssel kb. 200 raklap csomagolható be, a töltési ideje pedig 8-10 óra. Érintőképernyő biztosítja az egyszerű, átlátható kezelést, melyen a számos paraméter beállítás mellett, előre beállított csomagolási programokat, ún. “recepteket” is elmenthetünk a memóriába.A csomagolandó rakat is meghatározza, milyen gépet válasszunk

A Sfera stretch-fóliázó robot a megoldás, ha a csomagolni kívánt rakat:
- rendkívül nehéz,
- alapterületét tekintve meghaladja a forgótányéros gépek befogadóméretét,
- instabil, így nem szállítható a helyhez kötött stretch-fóliázó géphez, vagy
- több különböző helyen szeretne csomagolni.A fenti előnyök mellett nagyon fontos megemlíteni, hogy a gépi fóliázásnak köszönhetően a csomagolás minősége mindig egyenletes lesz, a fólia felhasználásunk pedig pontosan tervezhető, kiszámítható!A Sfera stretch-fóliázó robot szinte bármilyen körülmény között képes körbefóliázni a kívánt rakatot, ahol kellően egyenletes a talaj. 


A különböző típusú fóliakocsiknak, így az előnyújtásnak köszönhetően a Sfera stretch-fóliázó robottal jelentősen csökkenthető az egy raklapra jutó csomagolási költség. A kézi csomagoláshoz képest akár 50-70%-kal is tudjuk csökkenteni a felhasznált fólia mennyiségét, így akár 1 éven belül is megtérülhet a gép ára! A választható opcióknak köszönhetően nem akadály a csomagolási magasság sem, hiszen az oszlopos kivitellel a maximálisan elérhető magasság 3500mm. Természetesen a stretch-fóliázó robot esetében is fontos, hogy a megfelelő stretch fóliát válasszuk ki, hiszen csak így érhető el az optimális csomagolás, a valódi hatékonyság!Nézze meg a Sfera stretch-fóliázó robot specifikációját

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek