Manulock

Megérkerzett a Manupackaging új, fenntartható prémium stretch-hood fóliája, a Manulock

Kétféle prémium minőségű, 30%-ban újrafelhasznált műanyagból készült stretch-hood fóliával bővült a Manupackaging Manunature termékköre, így már a fenntartható működés mellett elkötelezett stretch-hood felhasználók is választhatnak környezetbarát megoldást a csomagolásra!

A Manupackaging termékfejlesztései során mindig is kiemelkedő figyelmet szentelt azoknak az innovációknak, amelyek segítenek közelebb jutni a hosszú távon fenntartható, körforgásos műanyag-gazdálkodás megvalósításához. A piacon egyedülálló, egyaránt visszaforgatható és biológiailag lebomló Manunature stretch-fóliánk után most bemutatjuk a Manunature Manulock stretch-hood fóliákat, amelyek 30%-ban fogyasztás után újrafelhasznált műanyagból készültek, és maguk is 100%-ban újrahasznosíthatóak!

Manulock HD RR

A Manulock HD RR 80%-ban előnyújtható stretch-hood fólia, amely 40-150 my vastagságban elérhető, és alkalmazása az átlagos felhasználástól a jelentős terhelésig (pl. építőipari termékek) terjedhet. Ez a termék különösen alkalmas változó méretű raklapok lecsomagolására is, minden esetben kiváló rakatstabilitás mellett. 

Manulock HL RR

A Manulock HL RR stretch-hood fólia sajátossága az egyedülállóan magas, 120%-os előnyújtási értékében rejlik. Ez a magas minőségű, 60-150 my vastagságban elérhető fólia mechanikai tulajdonságait tekintve nagymértékben ellenáll a szúró hatásnak, amelynek köszönhetően megoldást jelent minden olyan esetben, amikor gyakori problémát okoz a fólia szakadása.

A Manupackaging a Manulock fóliák gyártásához kizárólag az EUCertPlast által hitelesített műanyag-újrahasznosítóktól származó fogyasztás után visszagyűjtött és újrafeldolgozott műanyag granulátumot használ fel, a garantált minőség érdekében. 

Amennyiben az Ön cége is a stretch-hood technológiát alkalmazza, és elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat a +36 30 682 60 51-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek