Manuli és a környezet

manuli es a kornyezet
  ELKÖTELEZŐDÉS   ALAPANYAGOK   PARTNEREK  
  conservation jobs   Freedonia2   green at work  

 

MANULI KÖRNYEZETTUDATOS MEGOLDÁSOK

kornyezet terhenek csokkentese biologiai uton lebomlo csomagoloanyagok csomagolasi koltsegek csokkentese

A környezet terhelésének csökkentése

Biológiai úton lebomló csomagolóanyagok

A csomagolási költségek csökkentése

Kutatás és Fejlesztési tevékenységünk során arra törekszünk, hogy partnereink a csomagolás elsődleges feladatait, a becsomagolt termék védelmét és értékének növelését maximálisan ellátva, de mégis a lehető legkevesebb csomagolóanyag felhasználásával csomagolják termékeiket, ezzel is csökkentve környezetünk terhelését.

Környezetünk védelme érdekében kiemelten fontosnak tartjuk a biológiai úton lebomló csomagolóanyagok népszerűsítését. Az ilyen alapanyagokból készített műanyag csomagolóanyagaink napfény hatására 6 hónap alatt lebomlanak, így nem terhelik, nem szennyezik környezetünket.

A magas minőségű alapanyagoknak és gyártási eljárásnak köszönhetően stretch-fólia termékeink mechanikai tulajdonságai és nyújthatósága egyedülálló. Ezért a Manuli Stretch fóliákkal Ön jelentős összegeket takaríthat meg az egy termékre jutó csomagolási költségében! A felhasználás minden területén igazolódott már, hogy a Manuli Stretch fóliákkal kisebb fólia-felhasználás mellett is jobb stabilitást és alacsonyabb fajlagos csomagolási költséget érünk el, mint más stretch-fóliákkal.

A Manuli Stretch fóliákkal akár 30%-kal is csökkentheti csomagolóanyag-költségeit!

HOGYAN?

Az alapanyagaink ár-érték arányban kimagaslóak,

az elmúlt évtizetek alatt volt időnk tökéletesíteni gyártási eljárásainkat,

valamint a K+F területen befektetett energiáink meghozzák a sikert.

CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSOK

A csomagolás-technológia teljes spektrumában dolgozunk, komplex megoldásokat kínálunk.

Mindig figyelembe vesszük az egyedi igényeket, a termék által megkövetelt szempontokat, és mindenáron teljesítjük a csomagolással szemben támasztott alapvető elvárásokat.

Termékei becsomagolásakor a termék védelmét, annak értékének növelését, környezetünk védelmét és a költségek csökkentését tartjuk szem előtt a csomagolóanyag és annak felhasználásához szükséges gépek kiválasztása során.

Szívesen végzünk gyakorlati méréseket az Önök üzemében is, hogy kiválaszthassuk számos csomagolási megoldásaink közül azt, amely Önnél a leginkább költséghatékonyan használható, és megfelelően védi termékét a sérüléstől. Kérjük keresse szakembereinket, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek