Korrvu csomagolás

A Korrvu® csomagolásról általában

A Korrvu® csomagolás A Sealed Air dinamikusan csomagoló terméke, amely egy erős, nagy rugalmasságú csúszásmentes filmet alkalmaz termékei körül, ezzel védve meg őket az ütéstől és a rázkódástól. A Korrvu tulajdonképpen a térkitöltés és párnázás csúcsát is jelenti, amelyben a biztonság és a megjelenés egyaránt fontos, egyszerre valósul meg. Különösen a prémium termékek esetén igaz, hogy nem elég biztonságban eljuttatni a vásárlókhoz, de legalább ilyen fontos az is, hogy a termék megőrizze egyszerű, letisztult megjelenését.

 

Korrvu-lead

Innovatív

Ügyesen megtervezett megoldások különleges csomagolási igényekhez egyedi tulajdonságokkal. A Korrvu csomagolás a térkitöltés és párnázás csúcsa, amely biztosítja, hogy terméke ne csak biztonságban, de vonzó formában kerüljön a vásárló kezébe.

Páratlan termékvédelem

A Korrvu® egy teljes csomagolási megoldás, amely a terméket biztosan tartja a helyén, hogy megvédje azt a kárt okozó ütéstől, rázkodástól, és mechanikai behatástól.

Sokoldalú és rugalmas

A rugalmas film különböző alakzatok formájához képes igazodni. Minden egyes kivitel felhasználható különféle hasonló alakzatokhoz ezzel is csökkentve a csomagolási raktárkészletet

Ízléses megjelenés

A Korrvu® csomagolás átlátszó filme lehetővé teszi, hogy a csomagot mind védelmet nyújtó szállító alkalmasságként, mind pedig hatékony termékmegjelenitőként alkalmazza.

Sokoldalú és rugalmas

A rugalmas film különböző alakzatok formájához képes igazodni. Minden egyes kivitel felhasználható különféle hasonló alakzatokhoz ezzel is csökkentve a csomagolási raktárkészletet

Könnyen tárolható

A Korrvu® csomagolás laposan tárolható, csökkentve ezzel tárolási és raktárhely igényeit. Niem igényel különleges felszerelést vagy befektetést.

Környezetvédelmi szempontból hibátlan

Legalább 30%-ban újrafeldolgozott anyagot tartalmaz és könnyen újrahasznosítható hullámpapírt pépesítő hydropulperező műveletekkel. A Korrvu® csomagolás újrahasználható a vissz irányú szállítás során ezzel is minimalizálva a hulladék mennyiségét az értékesítési ciklus mindkét végén. A RESY által újrahasznosításra jóváhagyott Németországban.

Korrvu® felfüggesztő csomagolás

Korrvu-suspension-lead

Páratlan termékvédelemet nyújt az értékes vagy törékeny termékek számára nem csak a teljes szállítási ciklus során, hanem még a csomag többszöri leejtését követően is.
A Korrvu® felfüggesztő csomagolás a terméket a szállító csomag légterében, két réteg nagy rugalmasságú, csúszásmentes film között rögzíti.
Felfüggesztő jellegű kialakításának köszönhetően a csomagolás a behatásokat a terméktől távol tartja, így egységes védelmet nyújt a törékeny termékek számára is még a csomag többszöri leejtését követően is.
Az erős és rugalmas felfüggesztő film megtartja hatékonyságát a visszaszállítás és többszöri felhasználás alkalmával is.
A kiemelkedő párnázó védelem és a vonzó prezentáció egyesítésével a Korrvu® felfüggesztő csomagolás kedvezően mutatja be az Ön termékét.

Korrvu® megtartó csomagolás

Korrvu-retention-lead

Kiváló védelmet nyújt közepesen robosztus termékek számára, amelyek korlátozott mértékű védelmet igényelnek a szállítás, a kezelési és fuvarozási ciklusok során.
A Korrvu® megtartó csomagolás a terméket biztonságosan tartja meg saját szabadalmazott megtartó keretében.
A Korrvu® megtartó csomagolás elasztomér segítségével a terméket biztonságosan megfogja, ugyanakkor kitűnő láthatóságot és termék megjelenítést biztosít.

Korrvu retention stepbystep
Az oldalsó fülek felfelé hajtásával a fólia meglazul, így a zseb formálódik, amelybe a csomagolni kívánt terméket könnyedén be lehet helyezni. Az oldalsó fülek lefelé hajtásával a megtartó fólia megfeszül, a terméket biztonságosan a helyén tartja. Az elkészített csomag könnyedén a dobozába helyezhető, és készen is áll a szállításra.

Korrvu Hybrid® csomagolás

Korrvu-hybrid-lead

A Korrvu Hybrid® csomagolás egy egyedülálló fejlesztés, amely új távlatokat nyit a csomagolás terén.

Az új kivitel egyetlen új, hibrid kivitelben ötvözi mind a függesztő, mind a rögzítő csomagolás előnyeit . A Korrvu Hybrid® csomagolóanyag a terméket az esetleges ütközési területektől távol függeszti fel, mint pl. a Korrvu® függesztő csomagolás, míg a terméket szilárdan rögzíti a helyén, mint pl. a Korrvu® rögzítő csomagolás. A térkitöltés és a párnázás funkció tökéletesen megvalósul.

A Korrvu Hybrid® csomagolás előnyei

– Mind a függesztő, mind a rögzítő csomagolás előnyeit ötvözi – a terméket az esetleges ütközési területektől távol függeszti fel, míg a terméket szilárdan rögzíti a helyén

– Forráscsökkentési lehetőséget biztosít, házilag újrahasznosítható, és több, mint 30% újrahasznosított papírt tartalmaz.

– Összehajtva tárolható, a szállítási és a tárolási igények csökkentésére

– 20 szabványos méretben kapható, vagy a Sealed Air meghatározott alkalmazásokhoz illeszkedő egyéni méreteket készíthet

– Kevesebb összeszerelést igényel, és költségmegtakarítást biztosít

Korrvu® antikorrózió csomagolás

Korrvu-anticorrosion-lead

Az INTERCEPT technologyTM technológiával rendelkező Korrvu® antikorróziós csomagolási megoldásideális olyan gyártók és disztribútorok számára, akik termékeit érinti a korrózió problémája. A Korrvu® az INTERCEPT technology™ techológia segítségével semlegesíti a csomagoláson belül található korrodáló gázokat.

Az INTERCEPT technlogy™ technológiát használó Korrvu® antikorróziós megoldásnak köszönhet?en a gyártóknak nem kell megolajozni termékeiket, majd az olajat a szállítás után eltávolítani, így az olajmentes csomagolással elérhető megtakarítást is átadhatják a vásárlóknak. A megoldásnak köszönhetően a termék 100%-ig újra feldolgozható lesz, és más papírhulladékokkal együtt eldobható. A Korrvu® antikorróziós csomagolás tökéletes teljesítményt nyújt a térkitöltés, párnázás terén, ugyanakkor biztonságban tudhatja termékét a szállítás, raktározás időtartama alatt.

A Korrvu® antikorrózió csomagolás előnyei

– Egyedi, méretre készülő csomagolási koncepció

– Nincs szükség az illékony szerves vegyületek (VOC-k) miatti gáztalanításra

– Újra feldogozható

– Kevesebb összeszerelést igényel

– Olajmentes

– Újrahasználható

– Kiváló teljesítmény a térkitöltés, párnázás és kezelhetőség terén

– A csomagolóanyag mennyiségét minimálisra csökkenti

– Kevesebb tárolóhelyet igényel

– Nincs szükség befektetésre a gépek megvásárolásához

– Sokféleképpen használható és rugalmas

 

Kapcsolódó témák

Térkitöltés papírral

Térkitöltés fóliával – felfújható megoldások

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek