Kínáló csomagolás

ZSUGORFÓLIÁZÁS

zsugorfoliazas

PO zsugorfólia

Marketing csomagoláshoz, az ún. “egyet fizet – kettőt kap” megoldások ideális csomagolófóliája. Az általunk kínált Polyolefin fólia ellenáll az éleknek, sarkoknak és szép, tiszta, csillogó megjelenést ad a csomagnak.

PVC zsugorfólia

Magas minőségű PVC zsugorfóliáinkat ajánljuk gyűjtőcsomagoláshoz.


NYOMTATOTT RAGASZTÓSZALAG

Összecsomagolásra, promociós célokra alkalmazható költséghatékony megoldás

Keresse tanácsadóinkat, akik segítenek kiválasztani Önnek a legoptimálisabb és a legmegbízhatóbb megoldást.


MANULI TAPES® NYOMTATOTT RAGASZTÓSZALAGOK

nyomtatott-ragasztoszalag

Nyomtatott ragasztószalagok széles skáláját kínáljuk

PVC és BOPP alapanyagú ragasztószalagok természetes kaucsuk ragasztóval BOPP alapanyagú ragasztószalagok hot melt és akril ragasztóval.


7 OK, AMIÉRT MEGÉRI NYOMTATOTT RAGASZTÓSZALAGOT HASZNÁLNIA:

1. HIRDETÉSI LEHETŐSÉG

A nyomtatott ragasztószalag a legolcsóbb formája a hirdetésnek. Üzenetét minden egyes csomaggal közvetítheti. A hirdetés szövege a szalag teljes hosszában, tetszőleges mennyiségben ismételhető. Ez felhívja a figyelmet cégére és termékének logójára, a gyárban történő csomagolástól a fogyasztóig való eljutás során.

2. AZONOSÍTHATÓSÁG

A nyomtatott ragasztószalagon lévő információk révén a doboz tartalma azonnal beazonosítható, valamint felhívja a figyelmet annak kezelésére és tárolására vonatkozóan is. Ez egyben a minőséget is jelenti, és ügyfele tudja, kitől érkezett az áru.

3. KEVESEBB “MEGDÉZSMÁLT” ÁRU

A nyomtatott ragasztószalagot nem lehet úgy eltépni és eltávolítani, hogy az ne hagyjon nyomot. Ez figyelmezteti a címzettet, hogy ne vegye át a sérült csomagolású árut.

4. A JÓ HÍRNÉV MEGTEREMTÉSE

Ügyfele tudja, hogy Ön mindent megtett azért, hogy megvédje az árut és beazonosítsa a terméket. Ez jó benyomást ad, és bizalmat kelt cége és terméke iránt.

5. SPECIÁLIS ÜZENETEK MEGJELENÍTÉSE

A nyomtatott ragasztószalaggal speciális csomagolási üzeneteket is közvetíthet, mint például: “Figyelem!”, “Törékeny!”, “Üveg!” stb. Ezek az üzenetek segítik az ügyfelet az áru biztonságos szállításában.

6. ELVESZETT SZÁLLÍTMÁNYOK NYOMON KÖVETÉSE

A nyomtatott ragasztószalag által a dobozokat könnyebb megtalálni és beazonosítani.

7. KEVESEBB DOBOZ KÖLTSÉG

Nincs szükség nagy raktárkészletre különböző színű és ugyanolyan méretű kartondobozokból. Vegyen sima kartondobozt és használjon különböző színű nyomtatott ragasztószalagokat az azonosításhoz.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek