Érdekesség a Manupackaging életéből #1

#1: Így hasznosítunk újra mi

Mindenki azt gondolja magáról, hogy ténylegesen elkötelezett a környezetvédelem iránt. A megvalósítás azonban már más kérdés. Mi a Manupackagingnél magabiztosan állíthatjuk, hogy minden negatív környezeti hatást a lehető legnagyobb mértékben ellensúlyozunk.

Műanyag-feldolgozóként tisztában vagyunk a felelősségünkkel, és nagyon is odafigyelünk erre, amikor az erőforrásokkal és a hulladékkal foglalkozunk.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsuk környezeti és energetikai teljesítményünket, és csökkentsük a karbonlábnyomunkat. Eddig meglehetősen sikeresek voltunk ebben, íme, a statisztikáink:

  • A gyártással kapcsolatos műanyaghulladékunk 100%-át belsőleg újrahasznosítjuk.
  • A tavalyi hulladék 99,6%-a nem jelentett közvetlen veszélyt a környezetre.
  • Hulladékunk 89,2%-a újrahasznosítható (azt nem számítjuk ebbe, amit már belsőleg újrahasznosítottunk). Ez a szám a papírra, kartonra, műanyagra és fára vonatkozik.

Természetesen mindig van lehetőség a javulásra. Folyamatosan igyekszünk még jobb eredményt elérni például új megállapítások bevezetésével, a folyamataink továbbfejlesztésével, illetve más vállalatokkal való együttműködésekkel, amelyek szintén elkötelezettek a hulladékcsökkentés iránt. 

Belső hulladékunk már 100%-át újrahasznosítjuk, és most azon dolgozunk, hogy növeljük az újrahasznosítás arányát a vállalatunkhoz kapcsolódó összes hulladék esetében. Még van hová fejlődnünk, de elkötelezettek vagyunk a célunk megvalósítása mellett.

Manupackaging elkötelezett…

Amennyiben az Ön cége is a stretch-fóliázást alkalmazza, és elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat  Arató Gábort a +36 30 682 60 50-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek