BCSDH tagok lettünk!

bcsdh member nl

 

 Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács ma már 200 nagyvállalat elsőszámú vezetőjének koalíciója és jelenleg több, mint 70 országban van jelen nemzeti partnerszervezetein keresztül. 

A BCSDH célja tagvállalatai körében aktívan előmozdítani a fenntartható fejlődés három alappillérének: a gazdasági eredményesség, az ökológiai egyensúly és a társadalmi életminőség elveinek a gazdasági gyakorlatba való átültetését és alkalmazását, ezáltal új és innovatív megoldásokkal növelni a versenyképességüket, és egyben hozzájárulni a magyar gazdaság és társadalom fenntartható fejlődéséhez.

Miért fontos a Manuli Stretch Magyarország BCSDH tagsága?

Piaci jelenlétünk alappillére, hogy ügyfeleink számára hatékony csomagolástechnikai megoldásokat kínáljunk: a felhasznált csomagolóanyag mennyiségének csökkentésére és a kapacitások jobb kihasználására ösztönözzük őket. Számos magyarországi nagyvállalatnál jelentős sikerrel alkalmazzuk megoldásainkat, több esetben 60-70%-kal is csökkenteni tudtuk a felhasznált csomagolóanyag mennyiségét, ezzel csökkentve a környezet csomagolóanyag terhelését és az anyagköltséget, hozzájárulva partnereink hatékonyságának és eredményének javulásához. 

ARGA  

„A környezeti felelősségvállalás jegyében, kiemelten fontos feladatunknak tartjuk, hogy kevesebb csomagolóanyag használatára és hatékonyabb csomagolásra tanítsuk az ipari termelőket környezet- és költségkímélő megoldásainkkal, tudatos csomagolás koncepciónkkal. A BCSDH-val való közös munkától még eredményesebb megoldásokat, fenntarthatóbb felhasználást várunk az újrahasznosítást és visszaforgatást is figyelembe véve.”- Arató Gábor, a Manuli Stretch Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu