Az európai csomagolási ágazat átalakításának igazi ereje

Tudta, hogy Európában a műanyag közel 40%-át csomagolásra fordítják? Ez a műanyagfelhasználás jelentős része.

A csomagolási ágazat fenntarthatóbbá alakítása 4 kulcsfontosságú terület kezeléséhez járul hozzá:

  • Környezetvédelem: A fenntartható csomagolás csökkenti az ökológiai lábnyomunkat, mérsékli a környezetszennyezést, és megóvja a természetes élőhelyeket. Ez a bolygó számára elengedhetetlen.
  • Erőforrások: A fenntartható anyagok alkalmazásával kevesebb erőforrást használunk fel, ezzel megóvjuk a bolygót a jövő generációi számára.
  • Hulladék: A fenntartható csomagolás kevesebb hulladékot jelent a hulladéklerakókban és az óceánokban. Ez egy lépés egy tisztább, felelősségteljesebb jövő felé.
  • Politika és törvénykezés: Közös erőfeszítéseink alakítják a politikai döntéseket. A fenntartható csomagolás befolyásolja a szabályozásokat, amelyek szélesebb körben is pozitív változásokat eredményezhetnek.

Európa jelentős lépéseket tesz a fenntartható jövő felé, és a csomagolási ágazat kulcsszerepet játszik ezekben az erőfeszítésekben. Folytassuk utunkat egy környezettudatosabb és felelősségteljesebb kontinens felé. 

Amennyiben az Ön cége is elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat, Somogyi Gábort a +36 30 682 60 51-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek