Térkitöltés

érdekel a termék

 

Készítsen papírcsomagolást soha nem látott gyorsasággal

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer1 A Sealed Air PackTiger™ rendszere a jelenleg elérhető leggyorsabb papírral párnázó berendezés. A svájci tervezésnek és mérnöki szakértelemnek köszönhetően a PackTiger™ egyedi méretű papír párnákat készít, melyek számos különböző csomagolási eljárás, így betekerés, ki-párnázás, kitámasztás során is alkalmazhatók.

Könnyen tölthető, gombnyomással működtethető

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer2 A PackTiger™ rendszer könnyen használható vezérlőjének memóriájában 24 előre meghatározott méret és különböző párnabeállítások tárolhatók. Kézi üzemmódban a párnák létrehozásához elég egyetlen gombot megnyomni, majd felengedni, ha a párna elérte a kívánt hosszúságot. Az alulról tölthető kialakítás révén az anyagváltás is gyorsan megoldható, a munka pillanatokon belül folytatható.

Fenntartható csomagolás minden szinten

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer3  A PackTiger™ papírral párnázó rendszer a gyártási folyamat minden fázisában környezetkímélő. Ez a Tiger Pad™ anyag has ználatával kezdődik, ami nagy részben a fogyasztók által használt, majd újrahasznosított papír ból áll. A szabadalmazott egymotoros kialakítás révén a rendszer energia fogyasztása is alacsonyabb, mint a hasonló berendezéseké. A végfelhasználó is könnyedén újrahasznosíthatja a TigerPad™ anyagát. Mindez a Sealed Air hatékony és felelősségteljes csomagolási eljárások biztosítása iránti elkötelezettségét tükrözi.

Könnyedén fejlesztheti jelenlegi rendszerét

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer4 A PackTiger™ rendszer intelligens kialakítása lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen és könnyedén beillessze jelenleg használt csomagolási tevékenységébe. A rendszer ideális munkaállomási használatra, mivel az anyagokat azonnal ki lehet venni a berendezésből vagy tartályba is üríthetők. Az olyan választható megoldások, mint a pedál és a távvezérlő billentyűzet teszik a PackTiger™ rendszert online működésre is alkalmassá. És mivel súlya és helyi génye a hagyományos kipárnázó rendszerekének csak fele, a Pack Tiger™ rendszer bárhol könnyedén elhelyezhető.

A Sealed Air előnye

Ha a Sealed Air csomagolási megoldásait használja, az iparágban elérhető legjobb erőforrásokra támaszkodhat. Az egész világra kiterjedő csomagolástervezési- és fejlesztési központjaink, díjnyertes szolgáltató- és támogató csapatunk, és innovatív Világminőségű Gyártási alapelveink mind azt a célt szolgálják, hogy az ön tevékenységének jövedelmezőségét növeljük, és csomagolási partnerévé válhassunk.

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer5

Műszaki adatok

  • Elektromosság: 220 – 240 V – egyfázisú földelt csatlakozás
  • 13 A 50/60 Hz Súly (a tekercs nélkül): 110 kg
  • Bennfoglaló méret (H x Sz x M) 870 mm x 690 mm x 1500 mm.

Kapcsolódó témák

Térkitöltés papírral

Térkitöltés fóliával – felfújható megoldások

Felfüggesztő-, megtartó csomagolás

További termékeink