Párnázás

érdekel a termék

 

NewAir I.B.® Csomagoló Rendszer

Az Ön telephelyén, igényeire szabva, nagy teljesítményű párnázás, optimális rugalmasság.

sailed-air-newair-ib-csomagolo-rendszer

A NewAir I.B.® csomagoló rendszerrel Ön egy nagy teherbírású buborékfóliát tud előállítani saját telephelyén. A rendszer egy automatikus levegőt befúvó és adagoló gépből áll, mely szabadalmaztatott gázzáró hegesztésessel (Barrier Bubble®) állítja elő a buborékfóliát, az Ön igényeinek megfelelően. A NewAir I.B.® a legzordabb szállítási környezetnek is ellenáll, felfújható anyaga gondoskodik a kiváló párnázó tulajdonságokról a teljes szállítási ciklus alatt.

Nem minden buborékfólia egyforma… A különbség a gázzáró hegesztés!

A Sealed Air® Barrier Bubble® technológia megtartja a levegőt és megőrzi a fólia vastagságát, ezáltal biztosítja a buborékfólia hosszabb élettartamát

sealed air barrier bubble buborekfolia

Minden légbuborékos csomagolóanyag polietilénből készül. Azonban a polietilén önmagában nem tartja meg a levegőt sokáig és nagyobb súlyteher alatt teljesen ki is szivárog belőle. Ezért mi egy co-extruded barrier fóliát használunk, mely százszor ellenállóbb a levegő áthaladásával szemben, mint egyetlen vékony réteg polietilén.

A NewAir I.B.® Csomagoló Rendszer előnyei:

  • Gyors és rugalmas – 1.9 m2 (0.037 m3) buborékfólia készítése percenként
  • Teljesen elektromos – standard 220 / 240 Volt kimenetről üzemeltethető
  • Hordozható – nincs szükség külön munkaállomás kialakítására
  • Könnyen üzemeltethető – csak be kell dugni, bekapcsolni, betölteni a fóliatekercset és már mehet is.
  • Gazdaságos, helykímélő – Értékes raktárhelyek szabadulnak fel. A 450 méteres fóliánkból 32 tekercs gyártható, mely egy kamionnyi szállítmánynak megfelelő hagyományos légbuborékos csomagolóanyagnak felel meg.

Fill-Air™ Levegőt Adagoló Csomagoló Rendszerek

sealed-air-fill-air-csomagolo-rendszer1 A Fill-Air™ rendszer egy speciális perforált csőfóliát alkalmazva helyben biztosítja – igény szerinti méretben és adagolásban – a levegővel töltött párnákat.

sealed-air-fill-air-csomagolo-rendszer2

A Fill-Air™ rendszer az általa kínált helymegtakarítás és a környezetbarát megoldás miatt az egyik legelőnyösebb térkitöltő csomagolási megoldás.

A Fill-Air™ rendszer előnyei:

  • Gyors, igény szerinti csomagolás – A rendszerrel akkor gyárthat tasakokat, amikor csak akar. A tasak méretétől függően a Fill Air™ rendszer 2-10 m3 levegővel töltött párnát gyárt óránként.
  • Sokoldalú és könnyen használható – A levegővel töltött párnák számos módon alkalmazhatók a könnyű tárgyakat tartalmazó dobozok térkitöltésére. Csak le kell választani a kívánt mennyiségű párnát az előre perforált láncról, és már csomagolhatja is a terméket.
  • Minimális tárolóhely az optimális raktár management érdekében – Egy 250mm széles Fill Air™ csőfólia tekercs akár 10,6 m3 levegővel töltött párnát is kitesz, mely megegyezik 21 csomag térkitöltő anyaggal.
  • Kimagasló védelem – Optimális védelmet nyújt, minimális anyagigénnyel. Így termékei teljes biztonságban, levegővel töltött párnákkal körülvéve, védetten szállíthatók.