Légpárnás boríték

Cush'n'Air®

Új termékünk: Cush'n'Air® - 100%-ban újra feldolgozható postai boríték a Manulitól

A Cush'n'Air® márkanévre keresztelt boríték légpárnás fóliából és egy réteg speciális síkfóliából áll. A felső speciális fóliaréteg extra védelmet ad a borítéknak, míg a belső légpárnás-fólia réteg a borítékban lévő terméket védi a külső behatásoktól. A boríték felülete alkalmas arra, hogy mind tollal írva, mind pedig matricát ragasztva rá tüntessük fel a kívánt feliratokat, megjegyzéseket. A kizárólag polietilén alapanyagból készült boríték 100%-ban újrafeldolgozható, szemben a papír és műanyag-fólia társításával készített borítékokkal.

A borítékokat ragasztócsíkkal láttuk el, így lezárása egyszerű. Biztosan sokat bosszankodtak már azon, hogy az Ön küldeménye hiányosan érkezett meg címzettjéhez, esetleg dokumentumok tűntek el a borítékból. A Cush'n'Air® erre is megoldást nyújt: A ragasztóanyag erőssége révén a borítékot csak úgy tudjuk kinyitni, hogy az roncsolja a boríték felületét, így azonnal láthatóvá válik, ha a borítékot mér előttünk kinyitották, így biztosíthat bennünket arról, hogy valóban az a dokumentum, termék jutott el hozzánk, amit számunkra feladtak.

A Cush'n'Air® légpárnás boríték előnyei:

  • A légpárnás fóliaréteg védi a becsomagolt terméket
  • a boríték 100%-ban újrafeldolgozható, mivel csakis polietilén alapanyagból készül, így ezen boríték használatával környezetünket is védjük.
  • Nyitáskor roncsolódik a felület, ezáltal még átvétel előtt meggyőződhetünk arról, ha a küldeményt már felnyitották, megdézsmálták.
cush-n-air-legparnas-boritek1 cush-n-air-legparnas-boritek2
    chevron-down