A strechfóliában rejlő potenciál kihasználása

A biztonságos és egyben fenntartható csomagolás mára már elengedhetetlen a szállítások esetében, elsősorban a balesetek vagy a termékkárok megelőzése érdekében. A műanyag is fenntartható, ha felelősségteljesen használják.

Íme, egy mód arra, hogy a stretchfólia hogyan növelheti a szállítást megelőző csomagolás értékét.

♻ „Closing the Loop”: Létrehoztunk egy zártkörű rendszert a használt stretchfólia számára. Partnerprogramunkon keresztül támogatjuk a vállalatokat a használt stretchfólia összegyűjtésében, tömörítésében és visszavételében.

A zártkörű rendszerünkben részt vevő vállalatok különböző előnyöket élveznek, a díjazástól kezdve a fólia visszavételéért járó kétszámjegyű kedvezményekig. Ügyfeleinkkel közösen elemezzük a meglévő rendszereket, és újfajta lehetőségeket dolgozunk ki az újrahasznosítás területén, amelyek hozzáadott értéket teremtenek a csomagolási láncolatban.

Amennyiben az Ön cége is elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat, Somogyi Gábort a +36 30 682 60 51-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu