Fenntarthatósági programunk három pilléréből a második a Visszaforgatás, Újrahasznosítás

A kiváló minőségű és nagy teljesítményű Manunature® RR polietilén stretch-fólia 100%-ban újrahasznosítható. Legalább 30%-ban PCR-alapanyagot (Post Commercial Recycled, azaz egyszer már csomagolásra használt) tartalmaz újrahasznosítva. Ez a megoldás valóban a körforgásos gazdaságot szolgálja.

Honnan származik a regranulátum?

Az EUCertPlast által tanúsított újrahasznosítótól szerezzük be a kereskedelmi hasznosítás utáni regranulátumot (PCR-t). A Manupackaging az ISO 9001:2015 minőségirányítási szabványnak megfelelően vizsgálja a PCR-granulátum minőségét, a beérkező áruk ellenőrzésének magas szintű követelményei szerint.

 

Fenntarthatósági kampányunkról:

Azon ügyfeleink nevében, akik a fenti három fenntarthatósági programunk bármelyikében részt vesznek
2023. Április 22. és Október 22. között a Péterhalmi erdőben az Ön cége nevében fát ültetünk el, minden tonna fólia után 1 fát.

Tegye zöldebbé az Ön nevében elültetett fával környezetét

Fenntarthatósági kampányunk 3 pillére

  • REDUCE – Csomagolóanyag csökkentés. Technológiai fejlesztésünk segítségével csökkentik a stretch-fólia és/vagy a zsugorfólia felhasználását
  • RECYCLE – 30% PCR (Post Commercial Recycled, azaz egyszer már csomagolásra használt) alapanyagot tartalmazó stretch-fóliát használnak csomagolásra, mint például a Manunature® RR
  • …hamarosan

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek