Újrahasznosítás? Nálunk így megy

Március 18-án ünnepeltük a GlobalRecyclingDay-t

GlobalRecyclingDay, vagyis az újrahasznosítás világnapját.

Olyan világban élünk, ahol egyre tudatosabbá válik, hogy honnan származnak a mindennapokban használt anyagok, és hová kerülnek, ha már nem használjuk őket. Függetlenül attól, hogy egyéni végfelhasználók vagy egy globális cégóriás fogyasztásáról van szó, mindannyian tehetünk azért, hogy fenntartható módon éljünk és fogyasszunk.

Úgy gondoljuk, hogy a nagyobb, univerzálisabb probléma nem a felhasznált anyagtípushoz kötődik, hanem a műanyag, a papír, a fém, az üveg és a többi anyag közös problémája… A kérdés pontosabban az, hogy ezekből mennyit használunk – ezért csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy termékeinket vékonyabbá tegyük, anélkül, hogy a teljesítményük csökkenne – a Manustar és PreLite fóliáink úttörő példái ennek.

Nemcsak abban segítünk ügyfeleinknek, hogy kevesebb műanyagot fogyasszanak, de abban is, hogy amit használnak, az 100%-ban újrahasznosítható legyen – és ez minden stretchfólia termékünkre vonatkozik.

Bár a 100%-os zárt körforgású újrahasznosítási rendszer talán csak elméletben létezik (vagy ha meg is valósulhat, akkor az még messze van), ügyfeleinkkel együtt hiszünk abban, hogy a világ lehet a jelenleginél környezettudatosabb és fenntarthatóbb.

Manupackaging elkötelezett…

Amennyiben az Ön cége is a stretch-fóliázást alkalmazza, és elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat  Arató Gábort a +36 30 682 60 50-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu