Esettanulmány

Rendhagyó sikersztori: munkaidőt is spórolunk partnereinknek

Cél: Költség- és munkaidőspórolás
Iparág: Bútorlap gyártás

Megtakarítás

Költség

Megtakarítás:Havi szinten akár 10 munkaóra

Tények:

Az élvédőket, stretch-fóliát, pántszalagot és felfújható zsákot 4-5 különböző helyről vették, az együttműködésünk óta egy helyről tudják beszerezni ezeket a termékeket, gyártói áron. Pozitív változás továbbá, hogy nálunk csak egy emberrel kell kommunikálniuk, minden kérdésre, kérésre gyorsan választ kapnak.
Nem kell figyelniük az átfutási időkre sem, mert mindent dedikáltan raktáron tartunk nekik, így 1-2 munkanap alatt szállítunk. Vagyis a cég gyorsan tud reagálni a változó piaci helyzetekre. Az együttműködésünk hozadéka továbbá az is, hogy folyamatos szakmai tanácsokat kapnak, ezt eddig sehol nem ajánlották fel nekik korábban

Mi az együttműködés eredménye, a megtakarítás?

A rengeteg idő, amelyet a cég megspórol azáltal, hogy csak egy partnerrel kell a kapcsolatot tartani, és mert egyszerű velünk a közös munka. Havi szinten akár 10 munkaórát is megtakarítanak ezzel.

Amennyiben partnerünkhöz hasonlóan az Ön vállalkozásának fellendülését is segítheti a csomagolási folyamatok optimalizálása, kérjük, keressen engem a +36 30 682 60 50-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu e-mail címre!
Arató Gábor

További esettanulmányok