A vállalatról

A Manuli Stretch Magyarország azoknak a kis- és nagyvállalatoknak nyújt komplex csomagolástechnológiai szolgáltatásokat, amelyek csökkenteni szeretnék csomagolási költségeiket, optimalizálni szeretnék a csomagolási folyamatot. 

Szolgáltatásunk három alappillére a csomagolási anyagfelhasználás csökkentése, a kapacitás növelése, ezáltal a teljes csomagolási költség csökkentése. 

Partnereink egyedi elképzelései, elvárásai alapján dolgozzuk ki a számukra legmegfelelőbb fejlesztési- és csomagolóanyag felhasználási konstrukciót, amely a csomagolóanyag – csomagológép – gépbeállítás optimális egységéből áll. 

Csomagolástechnológusaink eredmény orientáltsága, valamint a kivételesen magas megbízhatóságú, prémium Manuli Stretch termékek biztosítják számunkra, hogy partnereink mindig elégedettek legyenek az elért eredménnyel. 

Fő szolgáltatási területeink:

  • stretch-fóliázás
  • zsugorfóliázás
  • pántolás, dobozzárás, ragasztás
  • párnázás
  • térkitöltés

Cégünk a Manuli Stretch csoport tagja, amely 1970 óta foglalkozik a 100%-ban visszaforgatható lineáris kissűrűségű polietilén (LLDPE) ipari feldolgozásával. 1976-ban a Manuli Stretch volt az első vállalat, amely Európában stretch-fólia gyártásba kezdett, ma a világ vezető gyártói közé tartozik mind termelékenység, termékminőség és kereskedelmi oldalról.

A Manuli Stretch termékekről

A Manuli Stretch ma a világ legnagyobb stretch-fólia gyártója. Éves kapacitásunk 230.000 tonna, melyet a világ minden részére értékesítünk. Németországban, Schkopauban helyezkedik el az a gyártóbázis, mely a magyar vállalatot is kiszolgálja, ez egyébként a világ legmodernebb stretch-fóliagyára. További gyáraink vannak Olaszországban, Angliában és Argentínában.

Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és gyártó gépeinket, ennek köszönhetően tudunk stabil és jó minőséget produkálni. A termékfejlesztések során nem csak a gyártógépek hatékonyságának növelésére koncentrálunk, hanem arra is, hogy partnereink, a fólia felhasználói mind költség, mind felhasználás oldaláról minél hatékonyabban tudják termékeinket csomagolásra használni. A gyárak mind ISO 9002-es és ISO 14001-es minőségbiztosítási rendszerrel rendelkeznek, további garanciát nyújtva ügyfeleink részére.

Széleskörű, jól képzett szakembereivel és értékesítő csapatával a Manuli Stretch ma már behálózza Európát. A nyugati országoktól, Magyarországon át Ukrajnáig mindenhol találhatunk Manuli Stretch képviseletet.

Termékdíj és költségcsökkentő csomagolási megoldásainkkal várjuk Önt! 

Import csomagolóanyagaink után a termékdíj fizetés igény esetén átvállalható!

 

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek