ManuAgri bálaháló

Szuperkönnyű és rugalmas bálázási megoldás

A ManuAgri bálaháló a szálastakarmányok begyűjtését sokkal hatékonyabbá teszi. A bálaháló alkalmazásával akár 50%-os időmegtakarítás is elérhető, mivel a hagyományos körbálázással szemben csupán 2-2,5-szeres átfordítás is elegendő. A ManuAgri bálaháló 123 cm szélességben, 100%-ig visszaforgatható alapanyagból készül, kifogástalan, széltől-szélig tartó takarást biztosít a bálának.

A ManuAgri bálaháló előnyei

Vízlepergető

A széltől szélig fedő háló egyenletes felülete lehetővé teszi a nedvesség elvezetését, ez csökkenti a takarmány tárolási veszteségét.

Stabilabb bálák

A bálaháló a bálát teljes szélességben átfogja, így bálázáskor és szállításkor nincs elvesző szálastakarmány. A stabilabb alakzatú bálákat könnyebb mozgatni és raktározni. Ezáltal a takarmány szállítása és tárolása biztonságosabb.

Gazdaságosság

Egy napi teljesítményhez (kb. 240 körbála) egy tekercs 3.000 méter hosszú ManuAgri bálaháló elegendő. Ezáltal a hagyományos bálázási megoldásokhoz viszonyítva az egy körbálára jutó önköltség alacsonyabb.

Nagy teherbírás

A ManuAgri bálaháló kiváló, 2800 N szakítóerővel rendelkezik.

UV védelem

A ManuAgri bálaháló UV védelemmel van ellátva, így annak szakítószilárdsága még egy év tárolás utáni is meghaladja a 2000 N-t.

Figyelmeztető csík

A ManuAgri bálaháló utolsó 70 méterén vörös színű figyelmeztető csík jelzi a tekercs cseréjének esedékességét.


Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu