4 lépésben az egyszer használatos műanyagok ellen

A műanyagipar egyre negatívabb megítélésben részesül szerte a világon, az egyszer használatos műanyagok környezetre gyakorolt hatása miatt. Mi a Manupackagingnél olyan lépéseket teszünk az egyszer használatos műanyagok hatásának csökkentése érdekében, amellyel a közös jövőnkbe fektetünk be. Középtávú terveink között szerepel például:

LÉPÉS #1:
Fóliáink átalakítása, hogy vékonyabbak és erősebbek legyenek, és így még tovább csökkentsük a műanyag-felhasználást.

LÉPÉS #2: 
Biológiailag teljesen lebomló alternatív fóliák kifejlesztése.

LÉPÉS #3: 
Fenntartható, növényi alapú fóliák létrehozása, hogy csökkentsük függőségünket a fosszilis tüzelőanyag-forrásoktól.

LÉPÉS #4: 
Újrahasznosított fóliák előállítása, egyre növekvő mennyiségben.

Anyacégünk, a Manupackaging Deutschland GmbH munkatársai már befektettek a bolygónk jövőjébe azáltal, hogy részt vettek az ERDE újrahasznosítási programban, ahol csak 2021-ben az összegyűjtött és újrahasznosított műanyag mennyisége több mint 35 000 tonna szén-dioxid-kibocsátást váltott ki.

 

Manupackaging elkötelezett…

A Manupackaging Magyarországnál mi magunk is a körforgásos gazdaság elkötelezett támogatói vagyunk: saját gyártású, újrahasznosított alapanyagból készülő és újrahasznosítható csomagolóanyagainkkal, valamint saját fejlesztésű, biológiailag lebomló fóliáinkkal is arra törekszünk, hogy ennek megvalósulása mielőbb megtörténhessen.

Amennyiben az Ön cége is a stretch-fóliázást alkalmazza, és elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat  Arató Gábort a +36 30 682 60 50-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek