Két friss érdekességet a Manupackaging életéből!

HÍR #1:
A Manupackaging immár harmadik alkalommal érdemelte ki az ISCC tanúsítványt!
Az ISCC az „International Sustainability & Carbon Certification” vagyis a „Nemzetközi Fenntarthatósági és Szén-dioxid-kibocsátási Tanúsítvány” rövidítése. A tanúsítvány megerősíti, hogy megfelelünk a biomasszából történő fenntartható energiatermelésre vonatkozó előírásoknak, amelyeket az EU megújuló energiaforrásokról szóló irányelve (2018/2001/EK – RED II) ír elő.

Mit jelent ez a gyakorlatban?
Figyelembe vesszük a környezetvédelmet (különösen a nagy biológiai sokféleséggel rendelkező természeti területek védelmét).
Betartjuk az általános társadalmi és a helyi közösségi normákat.
Teljesítjük az üvegházhatású gázok csökkentésére vonatkozó követelményeket.
Átláthatóvá és nyomon követhetővé tesszük a fenntartható anyagok mozgását a teljes ellátási láncban.
Az ISCC tanúsítvány nem kötelező, kiérdemlése önkéntes döntés következménye. Tesszük ezt azért, mert aktívan hozzá akarunk járulni a környezetvédelemhez. Reméljük, ügyfeleinknek is sokat számít, hogy szállítócsomagolásuk gyártója rendelkezik ISCC tanúsítvánnyal.

HÍR #2:
A Manupackagingnél folyamatosan fejlesztjük műanyag fóliáinkat
Büszkék vagyunk arra, hogy mindig új termékinnovációkat keresünk a nagyobb rugalmasság, a fenntarthatóság és a minőség érdekében. Világszerte havonta több mint 350 gép- és fóliatesztet végzünk ügyfeleinknél, az eredményeket folyamatosan elemezzük.

Fő fejlesztési telephelyünk Németországban található, de a kiváló minőségű fóliáinkat Argentínában és Brazíliában is gyártjuk. Ez azt teszi lehetővé, hogy mindig a legrövidebb útvonal szerint szállíthassunk nemzetközi ügyfeleinknek, és figyelembe tudjuk venni a gyártási és a szállítási helyszíneket.

 

Manupackaging elkötelezett…

A Manupackaging Magyarországnál mi magunk is a körforgásos gazdaság elkötelezett támogatói vagyunk: saját gyártású, újrahasznosított alapanyagból készülő és újrahasznosítható csomagolóanyagainkkal, valamint saját fejlesztésű, biológiailag lebomló fóliáinkkal is arra törekszünk, hogy ennek megvalósulása mielőbb megtörténhessen.

Amennyiben az Ön cége is a stretch-fóliázást alkalmazza, és elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat  Arató Gábort a +36 30 682 60 50-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek