Hulladék csomagolás

Ecoflex hulladék csomagoló fólia

ecoflex hulladek csomagolo folia 2

Az Ecoflex hulladék csomagoló fólia igazi környezetbarát termék. Nemcsak összetételében, de funkciójában is az, ugyanis rendkívül hatékonyan támogatja a hulladék újrahasznosításának folyamatát.

Öko bálák Ecoflex-szel

A háztartási hulladékok újrahasznosítása mára komoly iparággá nőtte ki magát. A hulladék szétválogatása után marad egy rész, amely csak égetésre alkalmas. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ne érje nedvesség a hulladékot, ellenkező esetben csökken a tüzelőértéke.

ecoflex-hulladek-csomagolo-folia-3

Az Ecoflex hulladék csomagoló fólia több szempontból is támogatja a hulladék minőségének megtartását, valamint a környezeti ártalmak csökkentését:

Rendkívül strapabíró

A szállítás során 10-12-szer is mozgatják a bálákat. Az Ecoflex hulladék csomagoló fólia kellően erős, hogy biztonságban tartsa a bála tartalmát, ellenállva a szállítás, kezelés során fellépő fizikai hatásoknak.

Tökéletes szárazság

Az Ecoflex hulladék csomagoló fólia magas minőségének köszönhetően a hulladék tökéletesen száraz marad, nem éri semmilyen nedvesség, így a hulladék megőrzi a minőségét, fűtőértéke magas marad.

Védi a környezetet

Az Ecoflex hulladék csomagoló fólia tökéletesen zár, így a hulladékbálák szagmentesen tárolhatók a szabadban.

ecoflex-hulladek-csomagolo-folia

Az Ecoflex öko bálafólia használata

Az Ecoflex hulladék csomagoló fólia hasonlóan alkalmazható a hagyományos bálafóliákhoz. Körbálákhoz és kockabálákhoz is kiválóan használható.

Műszaki adatok

Vastagság: 28 µm

Garantált előnyújthatóság: 80%

Max. előnyújthatóság: 110%

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek