20 éve csökkentjük a csomagoló fóliák felhasználását

20 évvel ezelőtt, egy kis, 3 fős csapattal vágtunk bele egy merész cégépítésbe. Célunk egyértelmű volt: a Manuli Stretch csoport által gyártott innovatív stretch-fóliák bemutatása a magyar piacnak. Ezen az úton rengeteg kihívással, változással és váratlan akadállyal kellett szembenéznünk. Azonban minden egyes lépéssel, amit tettünk, közelebb kerültünk ahhoz, hogy piacvezetőkké váljunk a stretch-fóliázásban, és fontos szereplővé a csomagolási ipar más területein is.

🌍 A fenntarthatóság és az innováció mindig is a szívünk csücskében volt. Ezek a kihívások, köztük a 2008-2009-es pénzügyi válság és a piaci kereslet ingadozásai, csak megerősítettek minket abban, hogy ezekre az értékekre kell építenünk. Büszkék vagyunk arra, hogy ma már nem csak a csomagolásban vagyunk úttörők, hanem a körforgásosság terén is, ahol ‘close the loop’ rendszerünkkel újrahasznosítjuk a használt fóliákat.

👥 Mint vezető, e két évtized alatt számos kihívással, sikerekkel és tanulságokkal gazdagodtam. A legfontosabb, hogy egy csodálatos csapatot építettünk, ahol az értékteremtés áll mindenek előtt. Köszönetet szeretnék mondani minden ügyfélnek, partnernek, munkatársnak és támogatónak, akikkel ezen az úton együtt dolgozhattam. Nélkületek ez az utazás nem lett volna lehetséges.

💡 Büszke vagyok arra, amit együtt elértünk, és izgatottan várom, hogy mit tartogat számunkra a következő 20 év. Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen az úton. Együtt építettük, együtt vittük sikerre, és együtt tesszük még jobbá a jövőt.

Amennyiben az Ön cége is elkötelezett a fenntartható csomagolási megoldások mellett, kérjük, keresse szakértő munkatársunkat, Somogyi Gábort a +36 30 682 60 51-es telefonszámon, vagy írjon az iroda@manupackaging.hu email címre.

Arato Gabor
Arató Gábor
audit szakértő

Költséget csökkentene?

Költségcsökkentő és különleges megoldásaink felöl érdeklődne? Keressen időpont egyeztetés kapcsán!
+3630/682 6051iroda@manupackaging.hu

További hírek